dark-background-2.png
WhiteHat-webinar-500x500

KATSO WEBINAARITALLENNE:

Liiketoiminnan suojaaminen Solita WhiteHatin avulla – mitä tietoa organisaatiostasi löytyy julkisesti ja miten suojautua hakkeroinnilta

Julkisesti saatavilla olevan tiedon määrä on suurempi kuin koskaan ja sen käsittely ja hyödyntäminen on tehokkaampaa kuin koskaan aiemmin. Tiedon julkisuuteen liittyy paljon hyvää, mutta julkista tietoa hyödynnetään myös kyseenalaisiin tarkoituksiin.

Webinaarissamme kuultiin Solita WhiteHat -palvelusta ja avoimesta tiedustelusta (OSINT) sekä perehdyttiin siihen, kuinka näiden avulla voidaan suojata liiketoimintaa.

Katso webinaaritallenne ja kuulet mm.

  • Esimerkkejä kuinka avoimeen tiedusteluun perustuva Solita WhiteHat -palvelu on auttanut löytämään potentiaalisia tietoturvauhkia ja miten niiden mitigointi on viety läpi.
  • Käytännön kokemuksia kuntasektorin asiakkaaltamme Matti Turuselta, Sastamalan kunnasta, jossa hyödynnetään Solitan WhiteHat-palvelua tietoturvauhkien hallintaan.

Puhujina vuoden tietoturvakonsulttinakin palkittu Solitan oma valkohattuhakkeri Iiro Uusitalo ja Solita WhiteHatin tuotepäällikkö Miika Heini sekä asiakaspuhujana Matti Turunen Sastamalan kunnasta.


We respect your privacy. Privacy policy